İstanbul Üniversitesi’nin başarısı, Türkiye’nin başarısıdır...

E-bültene ulaşmak için lütfen tıklayınız.

PDF versiyonuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Dünyanın en başarılı üniversitelerinin derecelendirildiği ARWU (Academic Ranking of World Universities) 2020 sıralaması geçtiğimiz günlerde açıklandı. İstanbul Üniversitesi, önceki yıllarda gösterdiği başarılı performansını bu yıl da sürdürdü ve akademik sıralamada ilk 500’de yer alan tek Türk üniversitesi oldu.

Bu önemli başarı, üniversitemizin yaptığı bilimsel çalışmalar ve topluma sunduğu katma değer ile uluslararası alanda söz sahibi olduğunu gösteriyor.

İstanbul Üniversitesi ailesinin ürettiği evrensel bilgi ve gösterdiği çaba; aynı zamanda Türkiye’nin bilim ve kültür diplomasisi alanındaki faaliyetlerine de liderlik yapıyor, ülkemizi hakkıyla temsil ediyor.

İstanbul Üniversitesi; sahip olduğu kıymetli bilim insanları, çalışkan öğrencileri, bilimsel araştırma kapasitesi ve tüm mensuplarıyla “Dünyaya söyleyecek sözüm var...” diyor.

Bizim görevimiz bundan sonra dünyaya söylediğimiz sözümüzü daha da güçlü kılmak, daha çok kişiye ulaştırmak ve daha başarılı olmaktır.

İstanbul Üniversitesi’nin başarısı, aynı zamanda Türkiye’nin başarısıdır.

İstanbul Üniversitesi; ülkemizin geleceğinin güvencesi, milletimizin övünç kaynağıdır.

Aşk ile çalışmak, evrensel bilgiyi üretmek, Türkiye’ye güç katmak; boynumuzun borcudur.

İyi ki İstanbul Üniversitesi var.

Bu başarıya emek veren, dünyaya söylediğimiz sözümüzün daha güçlü, sesimizin daha gür olması için ter döken tüm mensuplarımıza teşekkür ediyor; ülkemize ve milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

rafting şampiyon

Rafting Takımımız Türkiye Şampiyonu

tıp vatan kbb göz cerrahi hastane