Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi’nin İlk Dekanı Prof. Dr. Şadi Evren Şeker Oldu

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi dekanlık ataması töreni, 25 Nisan 2023 tarihinde İÜ Rektörlük makamında gerçekleşti. Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi’nin ilk dekanı Prof. Dr. Şadi Evren Şeker oldu.

Atama töreni İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül ve Prof. Dr. Şadi Evren Şeker’in katılımlarıyla gerçekleşti. Görüşme sırasında Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi’nin İstanbul Üniversitesi için önemi tekrar vurgulanırken fakültenin geleceği için neler yapılabileceğine dair planlamalar yapıldı. Prof. Dr. Şadi Evren Şeker, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi’nin asaleten atanan ilk dekanı olarak göreve başladı. Prof. Dr. Şeker, tüm süreç için Prof. Dr. Mahmut Ak’a ve rektör yardımcılarına teşekkürlerini iletti.

Haber: Melis Özyurt
Fotoğraf: Başar Uzun, Mete Aldıraklı

Hemşirelik Fakültesi’nin İlk Dekanı Prof. Dr. Ayfer Aydın Oldu

ermenisorunu konferans