Personel Daire Başkanlığı Çalışanlarına Ödül Takdimi

Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ve İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetim Prosedürü dâhilinde hazırlanan, Personel Daire Başkanlığı çalışanlarının 2019 Yılı Performans Belgeleri Dağıtım Töreni İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasında ilk olarak İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanı Bilgin Hafızmehmetoğlu söz aldı. Hafızmehmetoğlu, “Bize çalışmalarımızda huzurlu bir ortam sunduğunuz, her zaman destek olduğunuz ve bir ekip olduğumuzu hissettirdiğiniz için, rektörlük yönetimimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Hafızmehmetoğlu’nun ardından konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak “Dev bir kadro olan Personel Daire Başkanlığı’nın bu üniversiteye çok yakıştığını söylemek istiyorum” diyerek İstanbul Üniversitesi’nin akademik ve idari kadrosu ile değerlerin birbirleriyle yarıştığı ve kaynaştığı bir kurum olduğundan bahsetti. Bu kadar nitelikli insanın bir arada olmasının hem zorluğu hem de kolaylığı birlikte taşıdığını ifade etti.

“Sahiplenme Duygusu Verimliliği Arttırır”

Personel Daire Başkanlığı’nın İstanbul Üniversitesi adına yaptığı çalışmaların önemini vurgulayan Prof. Dr. Ak, ifadelerini şu şekilde sürdürdü: “Üniversitemiz yeni fonksiyonuyla da hiçbir şey kaybetmeden, tüm dinamizmini her zerresinde yaşayarak yeni hedeflere yönelmek durumunda bulunmaktadır. Araştırma üniversitesi kimliğiyle de kendimize ciddi hedefler belirledik. Şu ana kadar üniversitemizin kendi kapasitesini en etkin şekilde kullanma kararlılığımızda geriye düşüşümüz olmadı. Tam aksine diğer kurumlara bilgi ve beceri aktarımı sorumluluğumuz olduğundan, bu sorumluluğumuzu ayrıca yerine getiriyoruz.” Başta İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanı, şube müdürleri ve şefleri olmak üzere hizmet üreten herkese teşekkürlerini ileten Rektör Ak, “Kurum ancak kendine sahip çıkan ve sahiplenme duygusu hisseden kişiler varsa, ancak o zaman verimli olmaya devam eder” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. Program Personel Daire Başkanlığı çalışanlarına ödül takdimi ile sona erdi.

Haber: Elmas HACISALİHOĞLU

Fotoğraf: Ayşe AKKUŞ

İÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü


Öne Çıkan Haberler

midye sağlık sertifika

Prof. Dr. Erkan: “Midye Tüketiminde Sertifikalı İşletmeler Tercih Edilmeli”

proje gazete arşiv

Gazeteden Tarihe Bakış Projesi Erişime Açıldı

eğitim engelliler afet-bilinci

Engelli Personellere Yönelik Afet Bilinci Eğitimi

YEFAK yüksek-enerji-fiziği çalıştay

Fizikçiler İstanbul Üniversitesi’nde Buluştu

çalıştay türk-sinema-ve-dizileri kültür-diplomasisi

Türk Yapımları Uluslararası Alanda Fark Yaratıyor

İran-İslami-Azad-Üniversitesi ziyaret

İran İslami Azad Üniversitesi Heyetinden Ziyaret