Örgün Öğretimin Uzaktan Eğitim Yöntemiyle Sunulmasına İlişkin Hazırlıklar Devam Ediyor…

İstanbul Üniversitesi, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) koordinatörlüğünde her düzeydeki örgün programlarda yer alan derslerin teorik kısımlarının uzaktan eğitim yöntemiyle sürdürülmesi için gerekli hazırlıklara yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak, öğretim elemanlarımızın ve örgün eğitimine devam eden öğrencilerimizin kullandıkları AKSİS’e entegre olmuş yeni bir Öğrenme Yönetim Sistemi geliştirildi.

Bu sistemin genel özelliklerinin ve sürecin nasıl işleyeceğinin detaylandırıldığı bilgilendirme toplantısı ise 19.03.2020 tarihinde Rektör Yardımcısı ve AUZEF Dekanı Prof. Dr. Levent Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi. AUZEF yöneticilerinin ve bilgi işlem sorumlularının da hazır bulunduğu toplantıya, Fakültelerimizin Dekanları ile Enstitü, Meslek Yüksek Okulu ve Yüksek Okullarımızın Müdürleri katıldı.

Teorik dersler çerçevesinde hazırlanacak olan eğitim içeriklerinin türlerinin neler olabileceğinin de masaya yatırıldığı toplantıda, birimlerden sorumlu olacak teknik personeller de belirlendi.

İstanbul Üniversitesi örgün öğretimin uzaktan eğitim yöntemiyle sunulmasına ilişkin tüm altyapı hazırlıklarını büyük bir hassasiyetle yürütmekte, gerekli çalışmaları yaparak hiçbir aksamaya meydan vermemeye özen göstermektedir.

OMAR'dan Çanakkale Zaferi İçin İki Farklı Çanakkale Türküsü Kaydı

koronavirüs toplantı

Üniversitemizden Koronavirüse Karşı Önemli Tedbirler

türk-kahvesi güney-kore