Körfez Ülkelerinin Dış Politikası Konuşuldu

“The Saudi-Iranian Struggle for Hegemony Over the Gulf Region” başlıklı konferans, 6 Kasım’da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“The Saudi-Iranian Struggle for Hegemony Over the Gulf Region” başlıklı konferans, Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ORSAM) ve İstanbul Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Kulübü (ODAK) iş birliği ile düzenlendi. Konferansın açılış konuşmasını İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan gerçekleştirdi. Prof. Dr. Alkan konuşmasında Körfez bölgesindeki mezhepsel çatışmalar ve Türkiye-Katar ilişkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Konferans, Prof. Dr. Alkan’ın açılış konuşmasının ardından, moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi ve ORSAM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Uysal’ın yaptığı, Qatar Üniversitesi’nden Dr. Majed Muhammed Al Ansari’nin konuşmacı olarak yer aldığı programla devam etti. Dr. Majed Muhammed Al Ansari konuşmasında Körfez ülkelerinin günümüz dış politikalarını ele aldı.

Haber: Tuğçe Ayçin

“Amacımız Veri Dünyasının Sorunlarına Çözüm Getirebilmek”

9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Basına Tanıtıldı

BUYAMER Yapay Zekâ ve Formel Ontoloji Atölyesi Gerçekleştirildi