İÜ Dil Merkezi Online/Canlı Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Kayıtları Başladı

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı 21 Eylül - 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sertifika programı; 36 saatlik seminer programı ve 15 saatlik ders gözlemini kapsayıp toplam 51 saatten oluşmaktadır. Seminerler hafta içi pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri 16.00-18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Katılımcılar, tercihlerine göre pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sabah ya da öğleden sonra yapılan derslere katılarak ders gözlemlerini gerçekleştirebilecektir. Program boyunca derslere katılım ve program sonunda uygulanan yazılı sınav esas alınarak katılımcılara sertifikaları verilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Web Sitesi:

Instagram/Facebook:

iulanguagecenter

İletişim adresi:

gozde.orhan@istanbul.edu.tr
dilmerk@istanbul.edu.tr

TÜBİTAK ULAKBİM

İstanbul Üniversitesi’nin Uluslararası Yayın Başarısı

iktisat mezuniyet

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

İÜ Ulaştırma ve Lojistik Fakültemizden Lojistik Sektörüne Dair “Lojistik Güven Endeksi” Projesi

trthaber tanıtım