TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı İçin Ön Başvurular Devam Ediyor

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2019 yılı 1. çağrısı için ön başvurular alınmaya devam ediyor.

Fikir Senden Destek BİGG’den

Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var? İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkânı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İstanbul Teknokent’in Uygulayıcı Kuruluş olduğu BİGG Programı’nın 1. aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et!

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin
bigg.entertech.com.tr

Başvuru ve Süreç
Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacak. İstanbul Teknokent iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecek.

Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri İstanbul Teknoknet’in eğitim ve mentorluk programına dâhil olacak. Programı tamamlayarak iş fikirlerini geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacak.

Prof.-Dr.-Fuat-Sezgin-İslam-Bilim-Tarihi-Sempozyumu-İstanbul-Üniversitesi’nde-Gerçekleştirilecek

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Sempozyumu İstanbul Üniversitesi’nde Gerçekleştirilecek

İstanbul-Üniversitesi-Mimarlık-Fakültesi-Öğrenci-Alımına-Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrenci Alımına Başlıyor