Sındh Madressatul İslam Üniversitesi Heyeti İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Sındh Madressatul İslam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Muhammad Ali Shaikh ve beraberindeki heyet, 25 Haziran 2019 tarihinde İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret etti. Sındh Madressatul İslam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Muhammad Ali Shaikh ve beraberindeki heyet İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak tarafından İÜ Rektörlük Makamı’nda ağırlandı.

Ziyaret sırasında İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Sındh Madressatul İslam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Muhammad Ali Shaikh ve beraberindeki heyeti İstanbul Üniversitesi’nde yürütülen proje ve faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Ziyarette ayrıca iki üniversite arasında kurulabilecek eğitim alanındaki iş birlikleri ve projeler ile ilgili görüşüldü. Heyet, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak eşliğinde İÜ Rektörlük Binası’nı gezerek binanın tarihçesi hakkında bilgi aldı.

Ziyarette İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül de hazır bulundu.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber: Ecem Yıldız ERGÜN
İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

“Büyük-Veri-Gelişmelerinin-Bilgiye-Erişime-Yansımaları”-Semineri-Gerçekleştirildi

“Büyük Veri Gelişmelerinin Bilgiye Erişime Yansımaları” Semineri Gerçekleştirildi