Shangai Politik Bilimler ve Hukuk Üniversitesi Heyeti İstanbul Üniversitesi Ziyaret Etti

Shangai Politika ve Hukuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Wei Chuangchen ve beraberinde gelen heyet, İstanbul Üniversitesi Rektörü ziyaret etti.

Edebiyat Fakültesi ve Beyazıt Merkez Kampüsü gezen heyet, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı makamında ziyaret etti.

İki ülkenin ortak geçmişinin ve kültürlerini hala koruyabildiklerinin altının çizildiği görüşmede, iki Üniversite arasında hukuk alanı başta olmak üzere birçok işbirliği yapılabilmesi için çalışmaların başlatılmasına karar verildi.

Haber: Kübra Toksun
İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İÜYÖS-2019 Yerleştirme Duyurusu

Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti