Rafting Takımımız Türkiye Şampiyonu

Şırnak Beytüşşebap’ta düzenlenen Rafting Türkiye Şampiyonası’nda Erkek Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Şırnak Beytüşşebap’ta yapılan şampiyona 3 disiplinde gerçekleşirken takımımız, “Nehir İnişi” kategorisinde 1., “RX” kategorisinde 2., “Slalom” kategorisinde 1. oldu. Toplamda 288 puan toplayan Rafting Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Rafting Takımımıza kupa ve madalyalarını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen ORHAN takdim etti.

Bu önemli sportif başarıya imza atan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyoruz.

tıp vatan kbb göz cerrahi hastane

İstanbul Tıp Fakültesi’nin Vatan Yerleşkesi’nde KBB, GÖZ ve Cerrahi Hastanesi Hizmete Açıldı

uzaktaneğitim COVID İstanbul

Üniversitemizin 2019-2020 Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Tecrübesi, Bilimsel Yayına Dönüştü