Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Heyeti İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ravshan H. Maksudov ve Fergana Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Zokirjon Rahimov, 1 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Topsakal, Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ravshan H. Maksudov ve Fergana Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Zokirjon Rahimov İstanbul Üniversitesi’nin yürüttüğü faaliyetler ve köklü tarihi hakkında bilgilendirdi. Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında İstanbul Üniversitesi Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Başkanı Doç. Dr. Ayşe Zişan Furat hazır bulundu. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

Haber: Ahmet Aykut

Fuat Sezgin’e Ait Ortaya Çıkan Yeni Belgeler İSAMER İle Çalıştayda İncelendi

Diyarbakır’dan Dünyaya Uzanan Başarı Öyküsü

Hindistan İstanbul Başkonsolosu J. P. Singh, İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti