İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Özdemir’in Büyük Başarısı

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Özdemir, Avrupa Alerji ve Klinik İmmünoloji Akademisi Ulusal Alerji Dernekleri Komitesi Başkanlığı’na seçildi.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Özdemir, Avrupa Alerji ve Klinik İmmünoloji Akademisi (EAACI)- (European Academy of Allergy and Clinical Immunology) Ulusal Alerji Dernekleri Komitesi Başkanlığı’na (National Allergy Societies Committee Chair) seçildi.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Bilim Dalı’nda görev yapan Prof. Dr. Cevdet Özdemir, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Çocuk Sağlığı Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmeye devam ediyor.

124 ülkeden ve 50'den fazla Ulusal Alerji Derneğini bünyesinde bulunduran ve 11 binden fazla üyesi olan Avrupa Alerji ve Klinik İmmünoloji Akademisi (EAACI)’nin temel amaçları arasında alerji ve immünoloji alanındaki temel ve klinik araştırmaların teşvik edilmesi, bilimsel bilgilerin toplanması, değerlendirilmesi ve yayılmasının sağlanması, sağlık politikalarının geliştirilmesine referans sağlama ve bu alanda sürekli eğitimi teşvik ederek ve sağlayarak iyi hasta bakımını geliştirme hedefleniyor.

İÜ Rektörlük ve Basın İlişkiler Müdürlüğü

İÜ-Rektörü-Prof.-Dr.-Mahmut-Ak-“Zamanını-Aşan-Medeniyet:-Özbekistan-Sergi-ve-Sempozyumu”na-Katıldı

İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak “Zamanını Aşan Medeniyet: Özbekistan Sergi ve Sempozyumu”na Katıldı

İÜ-İktisat-Fakültesi-2019-Yılı-Mezuniyet-Töreni-Gerçekleştirildi