İÜ Dil Merkezi Online/Canlı YDS/YÖKDİL Eğitimleri ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi Online/Canlı YDS/YÖKDİL Eğitimleri ve 15. Dönem Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı kayıtları başladı.

Online/Canlı olarak 02 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı için başvurunuzu aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.

Online/Canlı Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı başvurusu için tıklayınız.

İletişim adresi:
gozde.orhan@istanbul.edu.tr
dilmerk@istanbul.edu.tr

YDS/YÖKDİL Eğitimleri için başvurunuzu aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi Online/Canlı YDS/YÖKDİL Eğitimleri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.

Web Sitesi:

Instagram/Facebook:
iulanguagecenter

İletişim adresi:
dilmerk@istanbul.edu.tr

Magnetarlar ile Diğer Nötron Yıldızları Arasındaki Kayıp Link Bulundu

URAP başarı

Üniversitemiz Akademik Performans Başarısını Sürdürdü

kulaklık tasarım

Doç. Dr. Leyla Türker Şener’in Tasarladığı Kulaklık, İşitme Engellilere de 'Ses' Oldu

çalıştay

Göç ve Sağlık Araştırmalarında Niteliksel Yöntemler: Genç Araştırmacılara Yönelik Eğitim Çalıştayı Gerçekleştirildi