İşletme Fakültesi Öğrencileri İçin Sertifika Töreni Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ile Mikro Yazılımevi iş birliğinde yapılan bilgisayarlı muhasebe derslerinde başarılı olan öğrencilere sertifikaları, Mikro Yazılımevi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Mikro Yazılımevi arasındaki iş birliğiyle ve dış paydaşlarla yürütülen ortak müfredat kapsamında, "Bilgisayar Destekli Finansal Muhasebe Uygulamaları" ile "Bilgisayar Destekli Maliyet Muhasebesi Uygulamaları" dersleri gerçekleştirildi. Derslerde başarılı olan öğrencilere sertifikalarının verildiği törene; İşletme Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi ve Eski Dekanı Prof. Dr. Recep Pekdemir, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köse, İşletme Fakültesi Muhasebe Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yakup Selvi, dersin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Selçuk Sarı, Mikro Yazılımevi Genel Müdürü Alpaslan Tomuş, eğitim sorumlusu İlker Bekdemir, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Tören, sertifika takdiminin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Geleceğin Diş Hekimlerine Başarı Ödülü

“Gözlem Geceleri” Etkinliği Devam Ediyor

BUYAMER Eğitimleri Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

İÜYÖS-2020 Başvuruları 6 Ocak 2020 Tarihi İtibariyle Başlamıştır