İç Denetim Birimi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İstanbul Üniversitesi İç Denetim Birimi Değerlendirme Toplantısı, 13 Şubat’ta İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ın yönetiminde düzenlenen toplantıda, 2019 yılında İstanbul Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen tüm denetimler değerlendirildi, üniversitenin hizmetlerinin iyileştirilmesi konuları ele alındı.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Güloğlu, Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül, Prof. Dr. Haluk Alkan ve Prof. Dr. İlyas Topsakal, Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Özkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Figen Cihan’ın da hazır bulunduğu toplantıya, İç Denetim Birimi Başkanı Ahmet Arslan ile Şinasi Öztürk, Ali Yakut, Cengiz Kızıl, Yavuz Altınay, Uğur Doğan, Hasan Yılmaz ve Abubekir Kaymaz katıldı.

volitan-danışmanlık ekol-grup

Üniversitemizden Sektörel İş Birliği Protokolü

memur yemin-töreni

İstanbul Üniversitesi Aday Memur Yemin Töreni Gerçekleştirildi