Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang, beraberindeki heyet ile birlikte, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Kore arasındaki dostane ilişkiden bahseden heyet, eğitim alanında işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Kore'nin kültür öğelerinin Türkiye'de her geçen gün daha iyi tanınmaya başladığını vurgulayan Kore heyeti, amaçlarının Kore kültür ve değerlerini Türkiye'de daha fazla tanıtmak olduğunu aktardı.

Ziyarette, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Güloğlu, Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül ve Prof. Dr. Haluk Alkanın yanı sıra İÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk Taşçı da hazır bulundu.

Haber: Hüseyin Halid Eskin

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İÜYÖS-2019 Yerleştirme Duyurusu

Shangai Politik Bilimler ve Hukuk Üniversitesi Heyeti İstanbul Üniversitesi Ziyaret Etti