Geleceğin Diş Hekimlerine Başarı Ödülü

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Birincileri Ödül Töreni, İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmalarında ilk olarak İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Ak söz aldı. Diş Hekimliği Fakültesi’nin ülkemizin en köklü fakültesi olduğunu belirten Prof. Dr. Ak, “Fakültemiz küllerinden doğmakta ve her zaman eskisinden daha iyi olacak şekilde gelişmektedir. İyi olduğumuzun en önemli göstergelerinden biri de DUS’ta öğrencilerimizin bizi yüksek oranda tercih etmesidir. Colgate ile iş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz ödül törenlerimizin de önümüzdeki yıllarda devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Herkes Gülümseyebileceği Bir Geleceği Hak Eder”

Birinci olan öğrencilere ödülünü takdim eden Colgate-Palmolive Genel Müdürü Rauf Gürbüz, “Böyle seçkin bir kurumun böyle seçkin bir toplantısında bulunmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuşarak misyonları hakkında açıklamalarda bulundu. “Herkes gülümseyebileceği bir geleceği hak eder” düşüncesiyle çalıştıklarını belirten Gürbüz şu ifadelere yer verdi: “Yaptığımız bütün planlar bu görüşe hizmet etmektedir. Nitekim gerek bugünün gerekse yarının bilim insanlarıyla beraber çalışarak onlara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bugün, dönemlerinde başarılı olan arkadaşlarımızla tanışmak da bizlere gurur veriyor. Bize bu imkânı verdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.”

Tören, Colgate-Palmolive sponsorluğuyla; birinci sınıf dönem birincileri İlayda Ançin ile Furkan Kaçar ve ikinci sınıf dönem birincisi Gizem Çetin’e 2 bin TL, dördüncü sınıf dönem birincisi Ezgi Altuntaş’a ise 3 bin TL ödül verilmesinin ardından sona erdi.

Haber: Yaren DEMİREL

“Gözlem Geceleri” Etkinliği Devam Ediyor

BUYAMER Eğitimleri Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

İÜYÖS-2020 Başvuruları 6 Ocak 2020 Tarihi İtibariyle Başlamıştır