Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi Müdürü, İstanbul Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi Genel Müdürü Dr. Nadia Tunsu, beraberindeki heyet ile İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK’ı makamında ziyaret etti.

İki ülke arasındaki ortak değerlere değinen heyetler, eğitim ve kültür alanında yeni işbirliği olanakları yaratma konusunda fikir birliğine vardı.

Ziyarette, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan ve İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lale Cansu Tutar da hazır bulundu.

Haber: Deniz Öztürkgil

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İÜYÖS-2019 Yerleştirme Duyurusu

Shangai Politik Bilimler ve Hukuk Üniversitesi Heyeti İstanbul Üniversitesi Ziyaret Etti