Damla Gönüllülük Hareketi Gönüllülerinden İstanbul Üniversitesi’ne Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen Damla Gönüllülük Hareketi 94. Dönem Programı gönüllüleri, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaret ederek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Haluk Alkan ile görüştü.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan tarafından ağırlanan gönüllüler, Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İstanbul’da 22 Kasım-1 Aralık 2019 tarihleri arasında, 45 gönüllü ve 3 koordinatör ile devam etmekte olan 94. dönem programının ele alındığı ziyarette, Türkiye’nin 81 ilinden farklı üniversitelerin değişik bölümlerinde okuyan 18-25 yaş arası gençlerin İstanbul’da huzurevleri, sevgi evleri, köy okulları gibi kurumları ziyaret etmelerinin yanı sıra çevre temizliği, kuş yemliği yapımı gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunmaları konuşuldu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Cihan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bulgar Dili ve Edebiyatı Bölümü Tanıtıldı

Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi Tanıtıldı

Bulgaristan Heyeti İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti