Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu İstanbul Üniversitesi’nde Toplandı

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu ile İstanbul Üniversitesi’nden bir heyet, 7 Ağustos 2019 tarihinde Profesörler Evi’nde verilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyeleri, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, 24. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve Av. Uğur Kızılca’nın yanı sıra; İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan,  İÜ Genel Sekreteri Metin Küçük ve İÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abuzer Kendigelen hazır bulundu.

Prof. Dr. Kendigelen,  heyeti makamında ağırladıktan sonra, Kurul Üyeleri tarafından İÜ Rektörlük Binası’nda bulunan Kılıçlık Salonu’nda kapalı bir toplantı gerçekleştirildi.

Haber: Hakan Uluocak, Merve Gündoğdu

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi Yaz Okulu Dersleri İstanbul Üniversitesi’nde Başladı

Topkapı Kültür Parkı’nda “Ebu Nasr El-Farabi Evi” Açıldı