Afganistan Başkonsolosu Zekria Barakzai, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı Ziyaret Etti

Afganistan Başkonsolosu Zekria Barakzai ve beraberindeki heyet, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke ilişkilerine ve ortak mirasına değinildi. Ortak tarih ve değerlerimiz olduğunun altı çizilen ziyarette, İstanbul Üniversitesi bünyesindeki Afgan öğrenciler hakkında da bilgi aktarıldı. Ziyaret neticesinde, Afgan öğrencilere destek olmak için işbirliğine gidilebileceği konusunda fikir birliğine vardı.

İstanbul Üniversitesi heyetinde, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül ve Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Yeşim Özer de hazır bulundu.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber: Ahmet AYKUT

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi Yaz Okulu Dersleri İstanbul Üniversitesi’nde Başladı

Topkapı Kültür Parkı’nda “Ebu Nasr El-Farabi Evi” Açıldı