Adalet Bakanlığı İnsan Hakları Dairesi Heyetinden üniversitemize Ziyaret

Adalet Bakanlığı İnsan Hakları Dairesi Başkanı Dr. Hacı Ali Açıkgül, İnsan Hakları Dairesi Daire Başkanı Halid Haki Barut, İnsan Hakları Dairesi Tetkik Hakimi Aybüke Düzgün ve Memur Kamer Gürbüz, İstanbul Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ ı Rektörlük Makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Hacı Ali Açıkgül’e teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Üniversitesi’nin tarihi ve yapısı hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan, İÜ Hukuk Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Yüksel ve Hukuk Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Adem Sözüer de hazır bulundu.

pandemi stres

Webinar: “Pandemi Döneminde Stres Yönetimi-II”

hentbol basketbol

Erkek Hentbol ve Kadın Basketbol Takımlarımız Yeni Başarılara Hazır