Psikoloji Söyleşilerinde Travmatik İlişkiler Konuşulacak

İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi tarafından düzenlenen Psikoloji Söyleşilerinin 10.’su “Travmatik İlişkiler” başlığı ile 20 Şubat 2020 Perşembe günü saat 14.00’te İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Travmatik İlişkiler” başlığı ile düzenlenecek olan Psikoloji Söyleşileri etkinliğinde; heyecan, istek, umut, tutku gibi duyguları çağrıştıran, psikoloji literatüründe mutluluk ile ilişkili etmenler arasında gösterilen yakın ilişkilerin yıpratıcı olup olmadığı ele alınacak. Yakın ilişkilerin başlangıç ve bitiş şekillerinin, zararlı olup olmadığının ve sürdürülme sebeplerinin tartışılacağı söyleşi; tüm öğrenci, personel ve akademisyenlere açık olarak gerçekleştirilecek.

Katılım için tıklayınız.

Yaklaşan Etkinlikler

yabancı-dil türkçe sertifika

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Başlıyor

Sosyoloji Araştırma Merkezi’nden “Daha İyi Atölyeleri: Çevrimiçi”

prof-dr-hüsrev-hatemi türk-edebiyatı konferans

Prof. Dr. Hüsrev Hatemi ile Türk Edebiyatını Tanımak

psikoloji ilişkiler

Psikoloji Söyleşilerinde Travmatik İlişkiler Konuşulacak

Çalışma Deneyimleri “İşin Mutfağı”nda!

gözlem-geceleri gözlemevi

“Gözlem Geceleri” Etkinliği Devam Ediyor