İÜ Sosyoloji Bölümü Lisansüstü Eğitim Programları Tanıtım Günü

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Lisansüstü Eğitim Programları Tanıtım Günü 21 Mayıs 2019’da!

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, bünyesindeki lisansüstü eğitim programlarını 21 Mayıs 2019 tarihinde Edebiyat Fakültesi Amfi 8’de tanıtacak. Programda Sosyoloji Doktora Programı, Sosyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı, Kent Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı, Siyaset Sosyolojisi Tezli Yüksek Lisans Programı ile STK ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı içerikleri tanıtılacaktır. Yapılacak etkinlikte katılımcılar program koordinatörleri ile program hakkında sohbet etme imkanına sahip olacaklardır.

Programlar hakkında detaylı bilgi için:
Sosyoloji Doktora Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız
Sosyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Göç Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Kent Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Siyaset Sosyolojisi Tezli Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
STK ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Bilgi ve iletişim:
E-posta: sosyoloji@istanbul.edu.tr