X. Aziz Sancar DETAE Günleri

Sayın Katılımcılar,
Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen, “X. Aziz Sancar DETAE Günleri29 - 30 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Toplantımızın bu yılki teması “Aşılar, İmmünoretapiler ve Pirmer İmmün Yetersizlikler” olarak belirlenmiştir. İki gün sürecek olan toplantının ilk gününde 21. yüzyılda aşılar ve aşılama konuları ile birlikte dünden bugüne immünoterapiler ve uygulamaları tartışılacaktır. İkinici günün konusu ise hasta, hekim ve araştırmacı penceresinden primer immün yetersizlik hastalıkları ve araştırmaları olacaktır. Genç araştırmacılar, üniversite ve uzmanlık öğrencileri, hekimler ve hasta yakınlarını kapsamayı hedefleyen toplantı programında güncel bilgi paylaşımı amaçlanmaktadır.
Sizi X. Aziz Sancar DETAE günlerine davet etmekten onur duyarız.

Daveti Görmek için TIKLAYINIZ.
Programı Görmek için TIKLAYINIZ.
Afişi Görmek için TIKLAYINIZ.