İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Ulusal Eş Yetkilendirme Belgesi Aldı

İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Türk Cerrahi Derneği Yeterlik Kurulu tarafından yapılan kurum ziyareti ve değerlendirmesi sonucunda, ulusal eş yetkilendirme (akreditasyon) belgesi almaya hak kazandı.

Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cem Terzi, Türk Cerrahi Derneği Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, üyeler Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay ve Prof. Dr. Adil Baykan, Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda düzenlenen törene katılarak, anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Ali Akyüz’e kurum yeterlik belgesini verdiler. Emeği geçen herkesi tebrik eder, bir sonraki adım olan uluslar arası eş yetkilendirme çalışmalarında başarılar dileriz.

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı

Duyuru kez okunmuştur.